Taxaties & inname

TAXATIES:

Voor kostenloze en vrijblijvende taxaties en inname van kunst en antiek is het veilinghuis op afspraak op werkdagen geopend tussen 10-17 uur. 

U kunt ook foto's per e-mail naar info@onderdeboompjes.nl verzenden voor een vrijblijvende taxatie.

TAXATIES AAN HUIS VOOR VEILING:

Indien u complete inboedels, grote verzamelingen of moeilijk vervoerbare zaken ter veiling wilt aanbieden, kan een onzer taxateurs een bezoek aan huis brengen. 

TAXATIES VOOR VERZEKERING, SUCCESSIE enz.:

Naast bovenstaande mogelijkheden kunnen taxaties worden verricht ten behoeve van verzekering, successie/erfrecht, onderlinge verdeling of bewindvoering. Indien gewenst wordt een rapport opgemaakt, met desgewenst een geheugenstick met foto's.

Hoe kan ik bieden op de veiling?

1. In de zaal met een biednummer, te verkrijgen tijdens de kijkdagen of tijdens de veiling bij de koffiebar.

2. Live bieden, tijdens de veiling vanachter uw computer. Onder het kopje 'live biedenkunt u een account aanmaken en vervolgens aan de veiling deelnemen. Dit account kunt u alleen gebruiken voor het live bieden en niet voor een online koopopdracht.

3. Online koopopdracht, u dient hiertoe via deze site een account aan te maken. Wij wijzen u er op dat biedingen onder de laagste richtprijs zelden kunnen worden gehonoreerd. Biedingen onder € 10 of onder de helft van de onderste richtprijs worden niet geregistreerd. Klik hier wanneer u een account zou willen aanmaken. Dit account kunt u alleen gebruiken voor een online koopopdracht en niet voor het live bieden.

4. Schriftelijke koopopdracht, het formulier kunt u voorafgaande aan de veiling overhandigen, of opsturen of faxen naar het veilinghuis. Koopopdrachten zijn te verkrijgen tijdens de kijk- en veilingdagen. Koopopdrachten kunnen ook telefonisch worden doorgegeven. Wij wijzen u er op dat biedingen onder de laagste richtprijs zelden kunnen worden gehonoreerd. Biedingen onder € 10 of onder de helft van de onderste richtprijs worden niet geregistreerd.

5. Telefonische bieding, U geeft aan dat u tijdens de veiling door een van onze medewerkers gebeld wilt worden, teneinde 'live' te kunnen meebieden. Uw openingsbod dient tenminste de laagste richtprijs te zijn, met een minimum van € 100,-

Opgeld: voor alle biedingen geldt dat er op het geboden bedrag per 2018  30% opgeld wordt berekend.

Niet verkochte kavels worden aangeboden in de aftersales. Als er meerdere biedingen op hetzelfde lot binnenkomen wordt het lot aan de eerste bieder toegekend.

Biedingen onder € 10 of onder de helft van de onderste richtprijs worden niet geregistreerd.


Gewijzigde aanvangstijden

De veilingen van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 april zullen beginnen om 18.30 uur en niet om 19.00 uur.

FOTO-SERVICE

De komende dagen zullen de ontbrekende foto's toegevoegd worden.

Indien u van bepaalde objecten meer of andere foto's wenst te ontvangen kunt u ons dit per e-mail verzoeken. Zend uw verzoek naar info@onderdeboompjes.nl en u ontvangt de gevraagde foto's zo spoedig mogelijk, maar in elk geval voor aanvang van de veiling.

Afhalen en betalen

Gekochte goederen m.b.t. de februari-veiling kunnen worden afgehaald en betaald t/m vrijdag 26 april. Het veilinghuis is maandag t/m vrijdag tussen 10-17 uur geopend en zaterdag 21 april van 12-17 uur. 

Betaling kan per pin, contant of per bank op IBAN:                         NL12 ABNA 0601 5117 00  o.v.v. uw biednummer.

Indien u uw aankopen wilt laten versturen vragen wij uw aandacht voor het onderstaande:

PROTOCOL M.B.T. HET VERSTUREN VAN PAKKETTEN:

Verzendkosten bestaan uit de combinatie porto PostNL, verpakduur en materiaalkosten.

Wij verpakken naar behoren met pakpapier, bubbeltjesplastic en karton.

Het versturen van een pakket is de keuze van de klant, waarmee Veilinghuis Onder de Boompjes wordt gevrijwaard van aansprakelijkheid voor schade of vermissing die is ontstaan vanaf het moment van aanbieding aan PostNL.

Wij versturen onze pakketten standaard via PostNL. Mocht u gebruik willen maken van een andere pakketdienst, dan dient u dat zelf te organiseren. Voor pakketten die niet aangenomen worden door PostNL vanwege een te hoog gewicht of te groot formaat, dient u zelf het transport te organiseren.

TRANSPORT

U kunt gekochte goederen ook laten bezorgen door Frangenheim Transportdiensten: 06-28141234 en info@frangenheim.nl